Колеги преди 2 дена се появи внезапно едно стържене при завиване на дясно мисля че е от лявата страна и когато карам по неравности също се появява сменил съм всичките носачи и сега нямам идея от какво е но все едно някой с струг е застанал и стърже много неприятно а пък не усещам нищо в краката не или в кормилото не мисля поне аз че е рейка моля за помощ ако някой знае ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Стържене при завиване
Collapse
X
-
При заминал тампон на мотора,той пропада надолу и чашките на вътрешните карета стържат в задния тампон на долния носач.
При мен това беше проблема.При десен завой причукваше и стържеше отляво.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеПри заминал тампон на мотора,той пропада надолу и чашките на вътрешните карета стържат в задния тампон на долния носач.
При мен това беше проблема.При десен завой причукваше и стържеше отляво.155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеЯ виж пластмасовите кори под калника дали някоя не се разкопчала или изметнала.Ядох го тоя.Last edited by krisshousee; d.m.y г., 00:34.
Comment
-
Първоначално публикувано от krisshousee Покажи съобщениегледах корите всичко е ок дигах на крик не се чува така както се чува при завиване когато е свалена завивам на дясно и бие стърже здраво при неравности пак а когато завивам на ляво го няма това и нямам никаква идея от какво може да е направо откачам155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
-
Като си на крик ,нормално да няма нищо.Все пак няма и никакво натоварване никъде.Погледни чашката на карето,дали е надрана металаната част,провери си тампоните на мотора,огледай пластмаси,кори ,всичко.......и чак тогава разглобявай...
Ники е прав,мотора ти е по-лек от моя и е по-малко вероятно.........но все пак.....Успех.Last edited by undy; d.m.y г., 23:11.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеКато си на крик ,нормално да няма нищо.Все пак няма и никакво натоварване никъде.Погледни чашката на карето,дали е надрана металаната част,провери си тампоните на мотора,огледай пластмаси,кори ,всичко.......и чак тогава разглобявай...
Ники е прав,мотора ти е по-лек от моя и е по-малко вероятно.........но все пак.....Успех.Last edited by krisshousee; d.m.y г., 00:17.
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от krisshousee Покажи съобщениеоказа се тампон на стабилизиращата щанга който има луфт и се получава триене при биалетката с някаква тежест на лявата гума свалих временно тази тежест някой знае ли дали се продават само тампони за стабилизираща щанга то там играе луфта или някаква по добра идея какво да направя155 2.0 16v МY95 Sport
Comment
Comment